- A
- A
- A
Wielkanocny stół, a na nim jajo
Piękne, praktyczne i smaczne. Ideał. Jajko. Kurze, kacze, gęsie czy strusie. To tylko kwestia gustu i smaku, które wybierzemy. Najchętniej jednak sięgamy po kurze. Zwłaszcza do święconki, która w tym roku będzie nieco inna niż zwykle, ale z pewnością jajka będą w niej grały główną rolę. Tak nakazuje tradycja, dlatego Maja Dutkiewicz dziś zaprasza do wielkanocnego stołu z jajkiem w roli głównej.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
19:37
FIS zawiesił tymczasowo Lindvika i Forfanga, zamieszanych w aferę z kombinezonami
-
19:31
Przełom w sprawie przyszłości 140 ogródków działkowych na Woli Duchackiej
-
18:39
Korespondent wojenny: Amerykanie zorientowali się, że dotychczasowy sposób postępowania z Ukrainą jest nieefektywny
-
17:48
Mariusz Błaszczak w Krakowie: malejąca liczba zgłoszeń do wojska to zła wróżba dla Polski
-
17:45
Potrzebna nam dieta informacyjna
-
17:07
Czy III RP może czegoś nauczyć się od II RP?
-
16:18
Witkacy Atelier – kreatywna przestrzeń dla młodych talentów w Zakopanem
-
16:00
Czy big techy zarządzają naszymi emocjami? „To cyniczna gra i o tym powinniśmy rozmawiać"
-
15:46
Witkacy Atelier – kreatywna przestrzeń dla młodych talentów w Zakopanem
-
15:45
Kontrowersje w Zakopanem: Park Miejski nadal zamknięty po wystawie iluminacji