- A
- A
- A
Wielkanocny stół, a na nim jajo
Piękne, praktyczne i smaczne. Ideał. Jajko. Kurze, kacze, gęsie czy strusie. To tylko kwestia gustu i smaku, które wybierzemy. Najchętniej jednak sięgamy po kurze. Zwłaszcza do święconki, która w tym roku będzie nieco inna niż zwykle, ale z pewnością jajka będą w niej grały główną rolę. Tak nakazuje tradycja, dlatego Maja Dutkiewicz dziś zaprasza do wielkanocnego stołu z jajkiem w roli głównej.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
16:30
Władze Krakowa: specustawa rozwiąże problemy formalne ws. budowy metra
-
14:45
Akt utworzenia gminy już w rękach urzędników ze Szczawy. Nowa gmina ma jednak "pod górkę"
-
13:54
Wypalenie zawodowe – cichy wróg pracownika. Jak je rozpoznać i jak sobie z nim radzić?
-
13:47
Koniec z „dworcem wstydu” w Krynicy. Budynek znów będzie służył podróżnym
-
13:33
Ruszyła częściowa rozbiórka zabytkowego Starego Młyna w Nowym Sączu. ZDJĘCIA
-
13:23
Czy migranci obciążają system ochrony zdrowia? Dane nie pozostawiają wątpliwości
-
13:20
Wypalenie zawodowe – cichy wróg pracownika. Jak je rozpoznać i jak sobie z nim radzić?
-
13:13
Zaginęła 22-letnia Katarzyna Koczot z Krakowa. ZDJĘCIE, RYSOPIS