- A
- A
- A
Skąd wiemy, że jedzenie, które spożywamy jest bezpieczne?
Produkty spożywcze, które kupujemy w sklepach lub spożywamy we wszelkiego rodzaju restauracjach czy barach. Czy możemy być pewni, że są bezpieczne i przebadane? Rozmawiają: Piotr Pokrzywa z Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologiczna w Krakowie i Marzena Florkowska.
Autor:
Marzena Florkowska
Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
21:37
Muzeum AK otworzyło wystawę stałą o swoim patronie - gen. Emilu Fieldorfie "Nilu"
-
21:25
Rekordowe wsparcie z UE dla krakowskiej onkologii. Więcej poradni, sprzętu i miejsc dla pacjentów
-
21:16
Zapadł wyrok w procesie znanego biznesmena Zbigniewa S.
-
20:52
Miś nie tylko dla dzieci
-
20:03
Jamniczy konkurs w Radiu Kraków!
-
19:13
Nowy program szkolenia wojskowego. Gen. Pacek: „Potrzebujemy czasu, systemu i specjalistów”
-
18:31
130 milionów długu i możliwe odwołanie dyrektorki. Szpital Narutowicza czeka kontrola NIK?
-
17:24
Czy sztuczna inteligencja może pomóc osobom z niepełnosprawnościami?
-
16:50
Jak wybrać pierwsze książki dla dzieci?