- A
- A
- A
Najbardziej gorzki smak świata
Wystarczy łyżka dziegciu, by beczka miodu straciła słodycz, ale czy możliwe jest sprawienie, by wielka ilość wody, odpowiadająca np. objętości basenu olimpijskiego, jednym ruchem stała się gorzka? Taką tajemnicę zdradza dr Joanna Chłopicka z Zakładu Bromatologii Collegium Medicum UJ, a pyta Marzena Florkowska. Najbardziej gorzki smak świataKomentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
15:02
Tarnowskie maszkarony ogrzane na czas zimowy
-
14:39
Samotni, bezdomni i potrzebujący spotkali się na wspólnej Wigilii
-
14:01
Świąteczne potrawy mogą być groźne dla zwierząt
-
13:52
Światło, anioły i miłość do Krakowa – rozmowa z Łucją Kłańską-Kanarek
-
13:37
Światło, anioły i miłość do Krakowa – rozmowa z Łucją Kłańską-Kanarek
-
12:37
Jak co roku w Wigilię. Kwiaciarki z Rynku złożyły kwiaty pod pomnikiem A. Mickiewicza
-
11:49
600 osób na podziemnej Pasterce. W Kopalni Soli „Wieliczka” spotkali się pracownicy
-
11:32
Jej rozkładanie trwało kilka godzin! Szopka Krakowska zawędrowała do Nowego Sącza
-
11:28
Strzelanina przy ul. Dietla: prokuratura wszczęła śledztwo
-
10:45
Jak wyglądają święta w placówce opiekuńczo-wychowawczej? "Jest rodzinnie, są kolędy". Są też trudne pytania
-
22:30
Historyczna pamięć i walka o tożsamość Irlandii i Ukrainy // Історична пам'ять і боротьба за ідентичність Ірландії та України