- A
- A
- A
Najbardziej gorzki smak świata
Wystarczy łyżka dziegciu, by beczka miodu straciła słodycz, ale czy możliwe jest sprawienie, by wielka ilość wody, odpowiadająca np. objętości basenu olimpijskiego, jednym ruchem stała się gorzka? Taką tajemnicę zdradza dr Joanna Chłopicka z Zakładu Bromatologii Collegium Medicum UJ, a pyta Marzena Florkowska. Najbardziej gorzki smak świataKomentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
17:16
Nie drukują ani nie kasują biletu. W części krakowskich autobusów miejskich działają już nowe biletomaty
-
16:34
Czy na krakowskim Zakrzówku powstanie blok? Wszytko - po raz kolejny – zależy od wojewody
-
16:23
Gorlice. Miłość, licytacja WOŚP i wyznanie na ścianie
-
15:53
Kolejny atak nożownika. Tym razem w Andrychowie
-
15:46
Nasza remiza gminą podzielona. Rytro zmienia granice z Piwniczną Zdrój
-
15:02
Komunikacja miejska w Krakowie wraca do rozkładu sprzed ferii
-
14:26
Gmina Podegrodzie chce zamknąć na 2 lata szkołę w Stadłach. Rodzice uczniów i kuratorium są przeciw
-
14:21
Drożej autostradą A4? Zarządca drogi pisze do ministerstwa w sprawie podwyżki
-
14:08
Nie będzie nas. Demograficzny koniec Polski, jaką znamy?
-
13:59
Portal Orzeczeń Sądów Powszechnych - do czego może się przydać?
-
12:10
Marek Zuber: „Gospodarka przyspieszyła, wzrosła konsumpcja, ale to wciąż łyżka dziegciu...”
-
10:00
Mimo że jest młodsza gra matkę. Zmiana pokoleniowa, dzięki której spektakl zyskuje dodatkowe wartości