- A
- A
- A
Najbardziej gorzki smak świata
Wystarczy łyżka dziegciu, by beczka miodu straciła słodycz, ale czy możliwe jest sprawienie, by wielka ilość wody, odpowiadająca np. objętości basenu olimpijskiego, jednym ruchem stała się gorzka? Taką tajemnicę zdradza dr Joanna Chłopicka z Zakładu Bromatologii Collegium Medicum UJ, a pyta Marzena Florkowska. Najbardziej gorzki smak świataKomentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
11:17
Trudne warunki w Tatrach. Pada śnieg, wieje mocny wiatr
-
10:24
Hej motylu, gdzie jesteś? Populacja niepylaka apollo w Pieninach niestety nie rośnie
-
10:07
Czy dzikie zwierzeta potrzebują zimą pomocy?
-
08:54
Czy program Czyste Powietrze będzie zawieszony? „Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie”
-
08:05
Będą remonty budynków na terenie szpitala w Kobierzynie. Dziś miejsce raczej straszy
-
21:05
Jak rozmawiać z nastolatkami o narkotykach?
-
14:05
W pomaganiu ważna jest ciągłość
-
14:05
Łucja Malec - Kornajew pokazuje swój Kraków
-
14:05
Seniorzy ją rozczulają
-
14:05
Stara się leczyć traumę transgeneracyjną
-
14:05
Wystawia sztuki na osiedlach, na klatkach schodowych, w oknach, by być bliżej ludzi