- A
- A
- A
Kluski na parze z sosem truskawkowym
Sezon truskawkowy czas zacząć. Ale truskawki to nie tylko świeże owoce z bitą śmietąną i cukrem, lody i kremy, ale także koktajle i musy, którymi można np. polać tzw. paruchy, czyli kluski drożdżowe robione na parze. O tym tradycyjnym daniu, ale wciąż cieszącym się powodzeniem z Danutą Ścibor rozmawia Marzena Florkowska. Posłuchaj:Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
08:57
Śniegu mało, ale stoki narciarskie na Podhalu są otwarte
-
08:15
Norbert Kaczmarczyk: Zarzuty wobec Funduszu Sprawiedliwości to odpowiedź na fiasko komisji ds. Pegasusa
-
07:55
Medal celem tenisistek stołowych Bronowianki
-
07:50
Od środy pasażerowie skorzystają z nowego dworca autobusowego w Miechowie
-
07:29
Na Powiślu Dąbrowskim powstanie w końcu schronisko dla zwierząt? Jest pierwszy kroczek
-
07:07
Tatry popularne jak nigdy! Padł frekwencyjny rekord
-
06:49
Zamiast więzienia, zakład psychiatryczny dla dzieciobójczyni z Zagórzan?
-
06:31
Środa z przejaśnieniami. Na północy kraju chłodniej niż na południu
-
06:18
Pierwsze w 2025 roku Marki Radia Kraków dla Muzeum Manggha oraz Muzeum Narodowego w Krakowie
-
22:30
„Motus” czyli zmysłowa, dźwiękowa podroż po Krakowie