- A
- A
- A
Kluski na parze z sosem truskawkowym
Sezon truskawkowy czas zacząć. Ale truskawki to nie tylko świeże owoce z bitą śmietąną i cukrem, lody i kremy, ale także koktajle i musy, którymi można np. polać tzw. paruchy, czyli kluski drożdżowe robione na parze. O tym tradycyjnym daniu, ale wciąż cieszącym się powodzeniem z Danutą Ścibor rozmawia Marzena Florkowska. Posłuchaj:Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
14:33
Wojewoda Małopolski nie został odwołany ze stanowiska. Jest dementi
-
13:38
Kraków w 1939 i 1993 roku. Mosty na Wiśle - niemi świadkowie wydarzeń
-
13:38
Tarnów już oficjalnie został właścicielem spalonej kamienicy na Rynku
-
12:12
Uzdrowisko Szczawnica zmienia się dzięki funduszom unijnym
-
12:03
Śmiać się jak głupi do sera
-
11:40
"Ręce precz od Sierszy". Trwa spotkanie dotyczące przyszłości Elektrowni Siersza
-
11:36
Zapadła decyzja w sprawie prosektorium przy Akademii Tarnowskiej
-
11:23
Największa w Polsce mofeta miała przyciągnąć turystów do Muszyny. Jest jednak problem
-
11:18
Tarnów rozbłyśnie na święta. Na ten rok przygotowano kilka nowości
-
09:10
Ziemianie, Miasto tańczącego karpia, Kot Marian i Paka. Alfabet 24.11.24