- A
- A
- A
Jaki smak i zapach ma DNA?
Pytanie pozornie tylko kompletnie abstrakcyjne, bo przecież codziennie w naszym pożywieniu znajduje się DNA innych organizmów żywych. Czy kwaśny - bo to przecież kwas deoksyrybonukleinowy? Ekspertem w tej sprawie jest Marcelina Jureczko, doktorantka w Katedrze Biotechnologii Środowiskowej Politechniki Śląskiej, a pyta Marzena Florkowska. Jaki smak i zapach ma DNA?Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
08:05
Będą remonty budynków na terenie szpitala w Kobierzynie. Dziś miejsce raczej starszy
-
20:11
Co zostawią po sobie populiści? Wielkie budowy, absurdalne projekty i Państwo Środka
-
20:10
Niedosyt przy Reymonta. Wisła dzieli się punktami ze Stalą Rzeszów
-
19:19
Bardzo trudne warunki na małopolskich drogach! Pada śnieg, jest ślisko
-
18:35
Czy jesteśmy niebinarni jak motyle?
-
21:05
Jak rozmawiać z nastolatkami o narkotykach?
-
14:05
W pomaganiu ważna jest ciągłość
-
14:05
Łucja Malec - Kornajew pokazuje swój Kraków
-
14:05
Seniorzy ją rozczulają
-
14:05
Stara się leczyć traumę transgeneracyjną
-
14:05
Wystawia sztuki na osiedlach, na klatkach schodowych, w oknach, by być bliżej ludzi