- A
- A
- A
Jak w czasach pandemii radzi sobie polski biznes?
Co z branżą gastronomiczną, która poprzez zamknięcie restauracji, galerii i biur, właściwie nie może funkcjonować? Jak zmieni się nasz sposób zamawiania jedzenia i funkcjonowania ulubionych lokali? Jak załatać pewną dziurę w Tarczy Antykryzysowej, dzięki której da się ocalić setki miejsc pracy? O tym Marcin Makowski rozmawia z Piotrem Niemcem, prezesem zarządu Gastromall Group z Krakowa.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
08:55
Nad Morskie Oko z ministrą? Pieszo lub elektrycznym busem. Fiakrzy: "szkoda, że nie fasiągiem"
-
08:15
Jak rozwiązać problem polderu w Szczurowej? Wojewoda: Można zmniejszyć jego powierzchnię i zbudować kilka mniejszych
-
07:33
Jest nowy kandydat na prezydenta RP, który... prezydentem zostać nie chce
-
07:07
Sandecja liczy na 6 milionów z kasy miasta. "Jeśli chcemy myśleć o awansach..."
-
06:44
W Małopolsce marznące opady. Temperatura ciągle w okolicach zera stopni
-
06:21
Największy sukces w Melbourne wyrównany. Iga Świątek już w półfinale AO
-
06:08
Ktoś podpalił Stary Młyn w Nowym Sączu? Zbada to prokuratura
-
06:01
Aktualności komunikacyjne Radia Kraków 22.01
-
20:57
Narciarstwo biegowe dla każdego! Dlaczego warto spróbować i gdzie jeździć w Małopolsce?
-
20:55
Dominika Bednarczyk laureatką Nagrody im. Romany Bobrowskiej
-
22:30
"Wesoła i pomysłowa papranina" Sebastiana L. Kudasa