- A
- A
- A
Jak w czasach pandemii radzi sobie polski biznes?
Co z branżą gastronomiczną, która poprzez zamknięcie restauracji, galerii i biur, właściwie nie może funkcjonować? Jak zmieni się nasz sposób zamawiania jedzenia i funkcjonowania ulubionych lokali? Jak załatać pewną dziurę w Tarczy Antykryzysowej, dzięki której da się ocalić setki miejsc pracy? O tym Marcin Makowski rozmawia z Piotrem Niemcem, prezesem zarządu Gastromall Group z Krakowa.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
14:02
25 lat zamiast dożywocia. Na wokandzie ponownie sprawa morderstwa w Jurkowicach
-
13:09
Nie ma bezpiecznej dawki alkoholu dla kobiety w ciąży. FASD to niewidzialna tragedia, którą można powstrzymać
-
13:07
Nie ma bezpiecznej dawki alkoholu dla kobiety w ciąży. FASD to niewidzialna tragedia, którą można powstrzymać
-
12:58
Gdzie można wygodnie kupić części samochodowe w Krakowie?
-
12:38
6 grudnia na chrzanowskim rynku ma już stać pomnik św. Mikołaja - patrona miasta
-
12:23
Uwaga kierowcy: trudne warunki na Zakopiance, spadł śnieg
-
12:10
"Zamknięcie lotniska jest absolutną ostatecznością"
-
11:47
Jeden z najbardziej rozpoznawalnych budynków w Krakowie. Powstał dzięki funduszom unijnym
-
11:46
Jakie są oczekiwane trendy na Black Friday 2024?
-
11:00
Jaką rolę w życiu społecznym odgrywa filozofia?
-
10:28
Zapadlisko w lesie w Bolesławiu. Tu często spacerują wolonatriusze ze schroniska dla zwierząt