- A
- A
- A
Ferment jest piękny
Odporność to obecnie najbardziej poszukiwany towar. W czasach koronawirusa, który jest już w każdym zakątku świata, o niczym innym nie myślimy, jak tylko o tym by się przed nim uchronić, a jeśli ta sztuka się nam nie uda, to żeby chorobę przejść lżej. Eksperci od lat mówią nam by jeść zdrowo, by wykluczyć żywność przetworzoną, by wrócić do korzeni. I dzień do dniu, sumiennie budować odporność. Maja Dutkiewicz do stołu dziś zaprasza by siać ferment.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
18:20
Narciarze spędzają święta na Jaworzynie Krynickiej
-
18:18
Żywa Szopka w Biegonicach
-
16:32
Tarnowskie Maszkarony w świątecznej odsłonie
-
16:08
"Nowonarodzony Jezus rodzi się dla zbawienia każdego człowieka "- biskup Diecezji Tarnowskiej Andrzej Jeż
-
13:43
Uwaga na marznące deszcze i gęste mgły!
-
11:35
Góralska pasterka pod gołym niebem
-
10:39
Są zarzuty i tymczasowy areszt w związku ze strzelaniną przy ul. Dietla
-
10:08
U tarnowskich bernardynów można już oglądać żywą szopkę [ZOBACZ ZDJĘCIA]
-
10:05
Dzisiaj łóżek nie ścielimy, czyli święta z Góralami Pienińskimi
-
08:19
"Mistrz krawiectwa" - reportaż Ewy Szkurłat
-
15:02
Tarnowskie maszkarony ogrzane na czas zimowy
-
14:39
Samotni, bezdomni i potrzebujący spotkali się na wspólnej Wigilii