- A
- A
- A
Ferment jest piękny
Odporność to obecnie najbardziej poszukiwany towar. W czasach koronawirusa, który jest już w każdym zakątku świata, o niczym innym nie myślimy, jak tylko o tym by się przed nim uchronić, a jeśli ta sztuka się nam nie uda, to żeby chorobę przejść lżej. Eksperci od lat mówią nam by jeść zdrowo, by wykluczyć żywność przetworzoną, by wrócić do korzeni. I dzień do dniu, sumiennie budować odporność. Maja Dutkiewicz do stołu dziś zaprasza by siać ferment.Komentarze (0)
Brak komentarzy
Najnowsze
-
14:45
Akt utworzenia gminy już w rękach urzędników ze Szczawy. Nowa gmina ma jednak "pod górkę"
-
13:54
Wypalenie zawodowe – cichy wróg pracownika. Jak je rozpoznać i jak sobie z nim radzić?
-
13:47
Koniec z „dworcem wstydu” w Krynicy. Budynek znów będzie służył podróżnym
-
13:33
Ruszyła częściowa rozbiórka zabytkowego Starego Młyna w Nowym Sączu. ZDJĘCIA
-
13:23
Czy migranci obciążają system ochrony zdrowia? Dane nie pozostawiają wątpliwości
-
13:20
Wypalenie zawodowe – cichy wróg pracownika. Jak je rozpoznać i jak sobie z nim radzić?
-
13:13
Zaginęła 22-letnia Katarzyna Koczot z Krakowa. ZDJĘCIE, RYSOPIS
-
12:48
"Po wypadku świat nam się na chwilę zawali, ale pokazujemy, że da się żyć". Sport ma moc!