Czy jedliście "kurę w glinie?" Znacie rosół z... ziemniakami? Już wkrótce te i wiele innych przepisów znajdzie się w pierwszej w języku polskim książce pt."Kuchnia Romów". Jej autorki Magdalena Kwiecińska i Monika Szewczyk zebrały przepisy od polskich i słowackich Romów. Jej wydawca "Fundacja Dobra Wola" będzie też organizować warsztaty kulinarne romskiej kuchni. Więcej w magazynie "Na wschód od zachodu". Polecamy!
Radio Kraków informuje,
iż od dnia 25 maja 2018 roku wprowadza aktualizację polityki prywatności i zabezpieczeń w zakresie przetwarzania
danych osobowych. Niniejsza informacja ma na celu zapoznanie osoby korzystające z Portalu Radia Kraków oraz
słuchaczy Radia Kraków ze szczegółami stosowanych przez Radio Kraków technologii oraz z przepisami o ochronie
danych osobowych, obowiązujących od dnia 25 maja 2018 roku. Zapraszamy do zapoznania się z informacjami
zawartymi w Polityce Prywatności.